OBĚDOVÉ MENU
17.3.2025 – 21.3.2025
K HLAVNÍMU JÍDLU POLÉVKA ZDARMA
11:30 – 15:00
11:30 – 15:00
POLÉVKY
SUP JAGUNG (veg)
kukuřičný krém s kokosovým mlékem a křupavými krutony (veg)59
alergeny: 1, 6
SOTO AYAM
kuřecí vývar s rýžovými nudlemi a zeleninou65
alergeny: 1, 6, 8
HLAVNÍ CHODY
AYAM GULAI PADANG
dušené kuřecí prso v kořeněné kokosové omáčce; grilovaná cuketa, jasmínová rýže195
alergeny: 1, 6, 8
BEBEK GORENG CAROK
smažené marinované kachní stehno s lehce pikantní omáčkou sambal; lehce pikantní salát z čínského zelí, jasmínová rýže205
alergeny: 1, 2, 4, 6, 8
IKAN TENGGIRI BAKAR
pečené marinované špízy z makrely se salátem z granátového jablka a omáčkou colo-colo s ananasem; pečené batáty215
alergeny: 1, 4, 6, 8
TAHU TEK-TEK (veg)
smažené tofu, klíčky, okurka a vařené brambory s arašídovou omáčkou a maniokovými krekry205
alergeny: 1, 5, 6, 9
NÁPOJE
COFFEE
Cappuccino60
alergeny: 7
LEMONADE
domácí grepová limonáda65
GARUDA SPRITZ
aperitiv Schilerol, soda, citron, máta85