OBĚDOVÉ MENU
17.3.2025 – 21.3.2025

K HLAVNÍMU JÍDLU POLÉVKA ZDARMA
11:30 – 15:00

POLÉVKY

SUP JAGUNG (veg)
kukuřičný krém s kokosovým mlékem a křupavými krutony (veg)59

alergeny: 1, 6

SOTO AYAM
kuřecí vývar s rýžovými nudlemi a zeleninou65

alergeny: 1, 6, 8

HLAVNÍ CHODY

AYAM GULAI PADANG
dušené kuřecí prso v kořeněné kokosové omáčce; grilovaná cuketa, jasmínová rýže195

alergeny: 1, 6, 8

BEBEK GORENG CAROK
smažené marinované kachní stehno s lehce pikantní omáčkou sambal; lehce pikantní salát z čínského zelí, jasmínová rýže205

alergeny: 1, 2, 4, 6, 8

IKAN TENGGIRI BAKAR
pečené marinované špízy z makrely se salátem z granátového jablka a omáčkou colo-colo s ananasem; pečené batáty215

alergeny: 1, 4, 6, 8

TAHU TEK-TEK (veg)
smažené tofu, klíčky, okurka a vařené brambory s arašídovou omáčkou a maniokovými krekry205

alergeny: 1, 5, 6, 9

NÁPOJE

COFFEE
Cappuccino60

alergeny: 7

LEMONADE
domácí grepová limonáda65

GARUDA SPRITZ
aperitiv Schilerol, soda, citron, máta85