OBĚDOVÉ MENU / DAILY MENU – 14.4.2025 – 18.4.2025
K HLAVNÍMU JÍDLU POLÉVKA ZDARMA
FREE SOUP WITH ANY MAIN COURSE
11:30 – 15:00
FREE SOUP WITH ANY MAIN COURSE
11:30 – 15:00
POLÉVKY / SOUPS
SUP DAUN BAWANG (veg)
krémová polévka z jarní cibulky s kokosovým mlékem a křupavými krutony / creamy spring onion soup with coconut milk and crispy croutons59
allergens: 1, 6
RAWON SAPI
hovězí vývar se zeleninou a rýžovými nudlemi / beef broth with vegetable and rice noodles65
allergens: 1, 6, 8
HLAVNÍ CHODY / MAIN DISHES
AYAM BAKAR SUHARTI
pečené marinované kuřecí maso s houbovo-mrkvovou nádivkou s lehce pikantní kokosovou omáčkou; čerstvý salátek, pečené brambory / baked marinated chicken meat filled with mushrooms and carrot with gently spicy coconut sauce; mixed fresh salad, baked potatoes195
allergens: 1, 2, 6, 8
GULAI BEBEK
vařené kachní prso a pečený lilek s kořeněnou kokosovou omáčkou; jasmínová rýže / cooked duck breast and baked eggplant with spiced coconut sauce; jasmine rice205
allergens: 1, 6, 8
SATE PELECING
marinované krůtí špízy s lehce pikantní omáčkou; dušený zeleninový salát a jasmínová rýže / marinated turkey skewers with gently spicy sauce; steamed vegetable salad and jasmine rice215
allergens: 1, 2, 6, 8
KARE TAHU SAYUR (veg)
vařené tofu se zeleninou a bambusovými výhonky v červené kari omáčce; jasmínová rýže / cooked tofu with vegetable and bamboo shoots in red curry sauce; jasmine rice205
allergens: 1, 6, 8
NÁPOJE / DRINKS
COFFEE
Cappuccino / Cappuccino60
allergens: 7
LEMONADE
domácí limonáda hroznové víno / homemade grapes lemonade 65
GARUDA SPRITZ
aperitiv Schilerol, soda, citron, máta / Schilerol aperitif, soda water, lemon, mint85