OBĚDOVÉ MENU / DAILY MENU – 14.4.2025 – 18.4.2025

K HLAVNÍMU JÍDLU POLÉVKA ZDARMA
FREE SOUP WITH ANY MAIN COURSE
11:30 – 15:00

POLÉVKY / SOUPS

SUP DAUN BAWANG (veg)
krémová polévka z jarní cibulky s kokosovým mlékem a křupavými krutony / creamy spring onion soup with coconut milk and crispy croutons59

allergens: 1, 6

RAWON SAPI
hovězí vývar se zeleninou a rýžovými nudlemi / beef broth with vegetable and rice noodles65

allergens: 1, 6, 8

HLAVNÍ CHODY / MAIN DISHES

AYAM BAKAR SUHARTI
pečené marinované kuřecí maso s houbovo-mrkvovou nádivkou s lehce pikantní kokosovou omáčkou; čerstvý salátek, pečené brambory / baked marinated chicken meat filled with mushrooms and carrot with gently spicy coconut sauce; mixed fresh salad, baked potatoes195

allergens: 1, 2, 6, 8

GULAI BEBEK
vařené kachní prso a pečený lilek s kořeněnou kokosovou omáčkou; jasmínová rýže / cooked duck breast and baked eggplant with spiced coconut sauce; jasmine rice205

allergens: 1, 6, 8

SATE PELECING
marinované krůtí špízy s lehce pikantní omáčkou; dušený zeleninový salát a jasmínová rýže / marinated turkey skewers with gently spicy sauce; steamed vegetable salad and jasmine rice215

allergens: 1, 2, 6, 8

KARE TAHU SAYUR (veg)
vařené tofu se zeleninou a bambusovými výhonky v červené kari omáčce; jasmínová rýže / cooked tofu with vegetable and bamboo shoots in red curry sauce; jasmine rice205

allergens: 1, 6, 8

NÁPOJE / DRINKS

COFFEE
Cappuccino / Cappuccino60

allergens: 7

LEMONADE
domácí limonáda hroznové víno / homemade grapes lemonade 65

GARUDA SPRITZ
aperitiv Schilerol, soda, citron, máta / Schilerol aperitif, soda water, lemon, mint85