CS / EN

Restaurace

Ochutnejte speciality indonéských kuchařů uvařené podle tradičních receptur.

Základem indonéské kuchyně jsou rýže, nudle, maso, tofu, tempeh a samozřejmě nepřeberné množství koření. Tradiční pikantní omáčku sambal si naši kuchaři připravují podle tajných rodinných receptur. Každý den obměňované polední menu Vám umožní rychlý oběd. Bohatá stálá nabídka naopak vybízí k delšímu posezení a vychutnání dalších exotických specialit. Na své si přijdou milovníci ostrých jídel i ti, kteří se nebojí odvážných kombinací. Vždy však oceníte dokonalou harmonii chutí a vůní.

Kavárna

Kavárna je místo, kde vás omámí vůně pravé indonéské kávy.

Tu si sami z Indonésie dovážíme, pražíme a chuťově vylaďujeme. V letních dnech si navíc vyberete z čerstvých džusů a v zimě vás zahřeje čaj z našich speciálních čajových směsí.

Fotogalerie